2014. október 8., szerda

Tengerparti kirándulások | Beach trips

Egyszerűen imádom a tengerpartokat. A beláthatatlan kék távolság, a tenger kincsei, az élővilág, a sirályok hangja, mind-mind megnyugtat, kikapcsol és feltölt, ezért ha időnk engedi, akkor a parton töltünk néhány órát. Ebben az albumban ezeket a kirándulásokat gyűjtöttem egy helyre. Remélem, hogy majd még bővülni is fog vagy esetleg lesz második album is.

Az album elkészítéséhez a 14,5 x 14,5 cm-es Instagram albumalapot és Pink Paislee- Solstice papírjait, kiegészítőit használtam.

A készlet minden darabja fantasztikus! Én imádtam, ahogy a kezeim között folyamatosan szépült és formálódott az album.

Íme az első albumom a Scrapfellow-n! :)

------------------------

I love the seasides. The blind blue view of the sea, the treasure of the sea, the sea life, the voice of the seagulls, help for me to calm down and fill up with energy, so if we have any free time, we just visit the seaside. In this album, I collected this trips.

I hope it will be more parts or I will do another one.

I used a 6x6' Instagram chipboard album and Pink Paislee's Solstice scrapbook paper and embellishments collection.

All pieces of the collection are fabulous. I loved the time when I made this album, it was really nice that continuity will be better and better!

After the traditional layouts, this is my first album on the Scrapfellow! :)Az album készítéséről röviden:

Az instagram albumalapból csak a belső lapokat használtam. Erre méreteztem a papírokat, majd kétoldalas ragasztóval rögzítettem.
Az oldalak alapjain többféle technikát is alkalmaztam. Stencileket tintáztam vagy gessoztam, bélyegeztem, festéket fröcsköltem és varrtam.

---
How I made it:

 I used just the inside pages from the Instagram album. I measured the scrapbook paper in the same size and after I used double-sided tape.

On the pages, I used a lot of techniques (stencil, gesso, clear stamps, paint spattering and sewing)
A városneveket megszámoztam, a címfeliratokat pedig Dymo betűnyomóval készítettem el.  Sokáig keresgéltem arany színű szalagot az interneten, de ha találtam is, az igen magas postaköltséggel érkezett volna. Ám lemondani nem akartam róla, ezért készítettem magamnak úgy, hogy előbb elkészítem magát a feliratokat akár a leglehetetlenebb színű szalagra, majd arany spray-vel lefújom!
Ez egy nagyon egyszerű lépés, és így Te is készíthetsz csillogó arany Dymo szalagot címfeliratnak, ha amúgy van Dymo géped persze.
----------
I counted the name of the cities , and the comments made it with Dymo Label maker.
I found a gold label on the internet, but if I found the post cost was too high, so I made myself.
I made first time the labels, and after I painted with gold spray. This step is so easy, you can do it yourself! 
Amikor már majdnem elkészült az album, kimaradt egy fotóm, amit sehova sem tudtam elhelyezni, viszont tudtam, hogy az albumban a helye. Ekkor jött az ötlet, hogy írásvetítő fóliából készítek egy átlátszó oldalt.  A fóliát az album formájára vágtam és erre helyeztem a papírokat és a fényképet. Mivel a fólia átlátszó, és a hátulján csúnyán látszottak a ragasztók, ezért a hátoldalt is scrapbook papírral zártam.
------

When I was almost finished I realized missing one photo. I was sure this photo had a place on the album, but I haven't got more pages.
So I made myself a new page with transparency film foil.
I cut the size of the album after I put the scrapbook papers and photo.Az akrilbélyegzők azért kreatív bélyegzők, mert teljesen szabad kezed van a felhasználásukban. Most elárulok egy trükköt hogyan bővítheted a bélyegzési lehetőségeidet.
Az akrilbélyegzőt hajlítva, formálva tapaszd rá az akriltömbre és így bélyegezz vele!
Én a szegélyek akrilbélyegzői közül kiválasztottam a szaggatott vonal mintát. Az album egyenes részeinél körbebélyegeztem az oldalt, a lekerekített részeknél pedig az album kerekítéséhez igazítva, én is meghajlítottam a bélyegzőt és úgy helyeztem az akril lapra, majd bélyegeztem vele.

----

The clear stamps are very creative because you can use on million way. You need to use the border stamps in bending way.

See it below:  

Az utolsó előtti oldalon Cameo vágóplotter segítségével kivágtam egy kommentkártyát, amit a fénykép alá helyeztem úgy, hogy az kihúzható legyen.

 ---

Before the last page, I made a comment card with the Silhouette Cameo cutting machine. I put this card under the photo, but I do not fix it so I can move it.
 
Update: 2014.11.20.
My first video on the youtube!

http://youtu.be/GJlrpBoKN7k

A Solstice papírkészlethez pdf formátumú, ingyen letölthető inspirációkat ITT találsz.
A digi scrapbookosoknak pedig: Solstice kollekció digitális elemeket is készítettek.

If you like to purchase the Solstice collection, HERE you can find more inspirations.
If you are a digital scrapbooker, HERE is the digital kit.


Update: 08 Nov 2014

Scrap.hu 2014/10 A hónap oldala: Tengerparti kirándulások

Beach Trips minialbum 'Page of the month 10/2014' on Scrap.hu scrapbooking website


*** 
Örülök, hogy nálam jártál, további szép napot! 
 Thank you, that you visited my blog! Have a nice day!

  xoxo


>>> Felhasznált termékek | Supplies  <<<


Pink Paislee-Solstice 6x6 
Pink Paislee Puffy stickers

Pink Paislee-Solstice
Scrapfellow-Instagram chipboard album

Scrapfellow-Diamonds

1 megjegyzés:

  1. Love this mini!!! Thank you so much for tagging Pink Paislee in Instagram! Your mini will be featured on the FB page tomorrow! - Jennifer Evans; Pink Paislee Social Media Director

    VálaszTörlés